BELFAIR 2019 gaat door op 14 en 15 maart 2019 tussen 9u30 en 15u30 in Hal 1 van Brussels Expo. Heb je zin om deel uit te maken van de jury tijdens volgende Belfair wedstrijden? Mail naar: belfair2019@cofep.be.


Volgende wedstrijden worden georganiseerd en de voorlopige info over de wedstrijden vind je hier.

MYSTERY SHOPPPING

Tijdens de beurs worden de standhouders beoordeeld door ‘mystery shoppers’. De standhouders weten niet wie de mystery shoppers zijn of op welk moment zij hen komen beoordelen. De ‘mystery shoppers’ noteren nauwgezet hun bevindingen en letten daarbij op: “Hoe werden we onthaald”, “Had de verkoper voldoende productkennis”, “Zocht de verkoper de noden van de klant”, …

Op het einde van elke beursdag wordt een winnaar uitgeroepen.

ELEVATOR PITCH

In deze wedstrijd krijgen standhouders de kans om hun virtueel bedrijf voor te stellen en te verkopen binnen een beperkte tijd (60 seconden). Het is hierbij belangrijk om goed voorbereid te zijn. Er moet zeker een antwoord gegeven worden op de volgende vragen: ‘Wie zijn we?’, ‘Wat is het product?’ en ‘Wat heeft de koper eraan?’ Er is elke dag een winnaar van deze wedstrijd.

CASE STUDY COMPETITION

In deze uitdagende wedstrijd vorm je samen met max. 7 andere trainees een groepje. Je overlegt binnen dit groepje over de marketingcase die je op een week op voorhand ontvangt. Dit overleg neemt een 2-tal uur in beslag. Daarna stel je met het groepje de uitwerking van de case voor aan een jury. Zij beoordelen de presentaties en kiezen iedere beursdag het winnende team. Afhankelijk van de inschrijvingen worden de groepjes per taal verdeeld, vergeet dus niet aan te geven in welke taal je de competitie wil doen!

Ook voor bezoekers!