Fan van “learning by doing”? Dan nodigt COFEP u uit om meer te ontdekken over het concept van het virtueel bedrijf. Wilt u met uw eigen ogen zien hoe de trainees live aankopen en verkopen doen? Bezoek BELFAIR, de Belgische internationale beurs voor virtuele bedrijven, jaarlijks georganiseerd door COFEP. De trainees bereiden zich voor op BELFAIR door deel te nemen aan regionale beurzen.

Met een dagelijks bezoekersaantal van 1000 mensen, 125 standen bemand door meer dan 1500 exposanten en begeleiders, is BELFAIR  ieder jaar opnieuw een groot succes. De exposanten zijn virtuele bedrijven geleid door leerlingen, studenten en werkzoekenden. De deelnemers bieden een uitgebreid gamma van fictieve producten en diensten aan. Ze worden geconfronteerd met deadlines en worden aangemoedigd uit de veilige virtuele omgeving te stappen door bezoekers te onthalen en rechtstreeks te onderhandelen. BELFAIR is een  unieke kans om talenten te stimuleren en te ontwikkelen. COFEP organiseert ook verschillende wedstrijden zoals de Elevator Pitch en Mystery Shopping. De deelnemers kunnen echte prijzen voor hun virtueel bedrijf winnen die geschonken worden door COFEP.

Hieronder vindt u het fotoalbum van BELFAIR 2019 in Brussels Expo. Hiernaast vindt u de video van BELFAIR 2017, een getuigenis en enkele persartikelen over de beurs. Een evenement om niet te missen!