BELFAIR 2019 gaat door op 14 en 15 maart 2019 tussen 9u30 en 15u30 in Hal 1 van Brussels Expo. Heb je zin om deel uit te maken van de jury tijdens volgende Belfair wedstrijden? Mail naar: belfair2019@cofep.be.


Volgende wedstrijden worden georganiseerd:

MYSTERY SHOPPING (voorlopige info over de wedstrijden vind je hier.)

Wat?
In de voormiddag worden alle standen een eerste keer bezocht door een groep mystery shoppers. Zij plaatsen een bestelling en beoordelen de standhouder op basis van een reeks criteria. Zo selecteren zij een top 5 die in de namiddag nogmaals door jou, als lid van de professionele jury, zal beoordeeld worden. Je kan je voor 1 van de 2 dagen opgeven voor een aankoopgesprek in het Nederlands, Frans of Engels.

Wanneer?
We verwachten de professionele jury tegen 12.30u voor een briefing door het COFEP team. Tussen 13.00u en 14.00u bezoek je de top 5. Aansluitend vindt, samen met het COFEP team, de deliberatie plaats om nummers 1, 2 en 3 te bepalen.
De betrokken standhouders worden vervolgens op de hoogte gebracht van hun plaats in de top 5 via een Golden Ticket, zodat zij tegen 15.30u aanwezig zijn voor de prijsuitreiking aan het podium.

Voorbeeld evaluatieformulier

 

ELEVATOR PITCH

Wat?
Standhouders kunnen zich vrijwillig inschrijven voor deze wedstrijd. Vooraf bereiden ze een sales pitch (in het Nederlands, Frans of Engels) voor van 60 seconden die ze presenteren aan de professionele jury

Je kan je voor 1 van de 2 dagen opgeven als jurylid en ervoor kiezen om de sales pitch te beoordelen in het Nederlands, Frans of Engels.

Wanneer?
We splitsen de jury op in Nederlandstalige, Franstalige en Engelstalige teams. We 
verwachten de Nederlandstalige jury tegen 9.45u voor een briefing door het COFEP team, de Franstalige en Engelstalige tegen 11.30u.

Tussen 10.00u en 11.30u stellen de deelnemers hun sales pitch in het Nederlands voor, tussen 11.45u en 12.45u volgen de Franstalige en Engelstalige deelnemers. 

De jury bepaalt de top 5. Aansluitend vindt de deliberatie plaats om nummers 1, 2 en 3 te bepalen. De betrokken deelnemers worden vervolgens op de hoogte gebracht van hun plaats in de top 5 via een Golden Ticket, zodat zij tegen 15.30u aanwezig zijn voor de prijsuitreiking aan het podium.

Voorbeeld evaluatieformulier

Uurregeling

CASE STUDY COMPETITION

In deze uitdagende wedstrijd vorm je samen met max. 3 andere trainees een groepje. Je overlegt binnen dit groepje over de marketingcase die je op een week op voorhand ontvangt. Dit overleg neemt een 2-tal uur in beslag. Daarna stel je met het groepje de uitwerking van de case voor aan een jury. Zij beoordelen de presentaties en kiezen iedere beursdag het winnende team. Afhankelijk van de inschrijvingen worden de groepjes per taal verdeeld, vergeet dus niet aan te geven in welke taal je de competitie wil doen!

Ook voor bezoekers!!

Voorbeeld evaluatieformulier